Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Suzanne Gabrielse

Suzanne werkt al jaren in de reisbranche. Na 5 jaar gewerkt hebben voor een Amerika/Canada specialist wilde ze nu meer aandacht besteden aan haar passie voor Zuid-Amerika en Azië. De combinatie tussen cultuur en natuur is hetgeen wat zij het fijnst vindt op vakantie. Zo heeft Suzanne een 5-daagse wandeling gemaakt naar de Machu Picchu. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Naast de bijzondere natuur, is de culinaire ervaring is Peru ook heel bijzonder. Zelfs tijdens deze trek werd er heerlijk gekookt!

Azië is dan weer een totaal andere wereld dan bijvoorbeeld Zuid-Amerika. De heerlijke geuren op straat van het heerlijke eten, de vriendelijke mensen en de overweldigde natuur is een perfecte combinatie. Een onvergetelijk moment in Azië voor Suzanne was het spotten van orang-oetangs in Indonesië (Sumatra). Ze had zoveel geluk dat er zelfs een aap om haar arm ging hangen!

Het verlanglijstje van Suzanne is, ondanks dat ze al veel landen in de wereld heeft bezocht, nog steeds heel groot. De volgende reis zal waarschijnlijk weer naar Zuid-Amerika of Azië zijn.