Bijzondere overnachtingen voor de hele familie

Je gunt je kind toch de wereld!

De leukste overnachtingen in Oman met de kinderen.

Het sultanaat Oman is pas 50 jaar open voor toeristen. Een reis naar deze prachtige bestemming biedt u cultuur, natuur en strand. Een ideale combinatie, met overnachtingsmogelijkheden voor iedere soort reis. Maar wat zou een reis naar dit land echt bijzonder maken? Verblijven in één van onderstaande mogelijkheden.

Alila Jabal Akhdar

Jabal Akhdar, wat “The Green Mountain” in het Arabisch betekent, is onderdeel van het Al Hajar gebergte, een van de meest spectaculaire gebieden van Oman. Op een hoogte van ongeveer 2000 meter boven de zeespiegel, zal Alila Jabal Akhdar hotel u toegang verlenen tot dit prachtige landschap van ongerepte schoonheid. Met een uitzicht op een indrukwekkende kloof en het Al Hajar gebergte.

Desert Nights Camp

Desert Nights Camp heeft een unieke locatie in de zachte duinen van de Omani-woestijn. Het heeft 26 luxueuze bedoeïenententen en tradtionele standaard kamers, ideaal voor het ervaren van het ultieme woestijnleven. Alle tenten en kamers beschikken over airconditioning. Vanaf deze bijzondere locatie kunnen leuke activiteiten worden ondernomen zoals sandboarden, Dune Bashing, Quad biken en nog veel meer.

Kamperen met een 4×4

Een off-road autoreis in de prachtige natuur van Oman. U rijdt zelf in uw 4×4 auto, in een konvooi van 4×4 auto’s geleid door een volledig uitgeruste gids-auto. Iedere avond wordt een kamp opgebouwd op een prachtige locatie en een professionele kok maakt heerlijk eten klaar. Een uniek avontuur waarin u 1.233 km rijdt in 6 dagen en 5 nachten kampeert in de woestijn, op de bergen, in wadi’s en op het strand. Een onvergetelijke ervaring!

Shangri La Al Waha

Om uw reis fantastisch af te sluiten, waarbij u tot rust komt, de kinderen genieten van het zwembad en de mogelijkheid heeft om activiteiten te ondernemen, raden wij het Shangri La aan. Hotel Jissah Resort Al Waha in Muscat van de Shangri-La keten ligt aan een baai met op de achtergrond de ongenaakbare bergen van het binnenland. Het complex bestaat uit drie hotels: Al Waha, Al Bandar en Al Husn. Het resort is uitermate geschikt voor zowel de verwende reiziger als voor families met kinderen.

 

Onze familireizen naar Oman

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Oman? Bekijk al onze familiereizen naar Oman. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.