De leukste tips voor families in Oregon en Washington

Je gunt je kind toch de wereld!

Lees hier de leukste tips in Washington en Oregon voor families:

 

Hiken naar een waterval

Het noordwesten kent verschillende mooie parken. Wandelaars, hikers en natuurlijk mountainbikers kunnen hier verschillende paden op gaan. Tijdens de wandelingen kom je verschillende uitzichtpunten tegen, maar één van de meest bijzondere is tocht wel de burg over de Multnomah Falls. Een adembenemend uitzichtpunt waarbij u uitkijkt over het bos en letterlijk boven een waterval staat.

Speciaal voor de ouders; Twin Peaks

Ten noordoosten van Seattle ligt het plaatsje Twin Peaks. Voor de kinderen zal dit niet veel zeggen, maar ouders zullen het plaatsje kennen van de gelijknamige serie. De serie was erg populair in 1990, zo populair dat in 2017 het vervolg op tv kwam. Voor ouders daarom een trip down memory lane.

Zipline

Zip line

Nabij Newport vindt u de mogelijkheid om door de boomtoppen te zweven. U wordt één met de natuur en ervaart het avontuur bij High Life Adventures. Er zit geen leeftijd gebonden aan deze activiteiten, maar gewicht. Avonturiers mogen deelnemen vanaf 27 kilo.

 

Dune Buggy

Een paar kilometer ten noorden van Coos Bay kunt u met het gezin in een Dune Buggy stappen en op avontuur door de duinen van de westkust. Deze avontuurlijke middag brengt u het mooiste van deze ruige kustlijn. De chauffeur is een echte kenner en laat wel wat trucjes zien, daarom is deze activiteit een absolute aanrader voor elke avonturier.

Onze familiereizen naar Oost Amerika

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Oregon en Washington? Bekijk al onze familiereizen naar Amerika. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.