Fantastische kids hotels in Las Vegas

Je gunt je kind toch de wereld!

Spectaculaire hotels om te bezoeken met het gezin in Las Vegas

Een hotel met een achtbaan of slapen in een piramide? Niets is te gek in het wereldberoemde Las Vegas! Staat een verblijf in deze stad ook nog hoog op jouw bucketlist? Las Vegas staat vol met gigantische hotels met ieder hun eigen bijzonderheden en thema’s. Travelnauts heeft de meest bijzondere hotels in Las Vegas voor u op een rijtje gezet:

 1. The Venetian Hotel

Wanneer u in dit hotel verblijft zou u bijna gaan twijfelen of u nog wel in Las Vegas bent. Dit hotel is namelijk volledig ingericht in de stijlen van Venetië. Verschillende bouwwerken van de stad zijn in dit hotel terug te vinden. Het meest opmerkelijke aan dit hotel zijn toch wel de nagemaakte Venetiaanse grachten, waar het zelfs mogelijk is een boottochtje door het hotel te maken in een echte gondel met een gondelier.

2. Luxor Hotel

Slapen in een echte piramide? Juist.. Waar anders op de wereld zou dat mogelijk zijn dan in de wereldstad Las Vegas? Bij aankomst wordt u aangestaard door een gigantische Sphinx die voor het verblijf ligt. Niet alleen de bijzondere buitenkant, maar ook de binnenkant is erg geliefd. De kamers zijn er namelijk erg chique ingericht.

3. Excalibur Hotel

Stap een sprookje binnen in het Excalibur hotel. Dit hotel ziet eruit als een groot kasteel met veel verschillende torens. Het thema van dit hotel is dan ook de middeleeuwen. Beleef deze tijd en laat u verrassen door de vele replica’s die nauwelijks van het echt te onderscheiden zijn. Zo worden er echte middeleeuwse shows gegeven.

4. Hotel New York New York

New York in Las Vegas! Hotel New York New York, gelegen midden op de bekende Las Vegas Strip, heeft verschillende sferen van New York nagebouwd. Het Vrijheidsbeeld, de Empire State Building en de Brooklyn Bridge zijn hier te vinden. Het meest indrukwekkende van dit hotel is de achtbaan die rond en zelfs door het hotel heen loopt; de Manhattan Express! De Manhattan Express kan een snelheid bereiken van maar liefst 105 km per uur.

Ook naar Las Vegas? Bekijk al onze reizen naar Amerika.

 

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.