Leukste ziplines en canopytours

Je gunt je kind toch de wereld!

Zin in avontuur en adrenaline tijdens uw reis? Dan is een zipline of canopytour een must!

Canopy in Monteverde

Selvatura Cloud Forest, Costa Rica

Een canopytocht door de Selvatura Cloud Forest; de ultieme kans om het oerwoud van Selvatura Cloud Forest vanaf grote hoogte te bekijken én meteen een adrenalineshot op te doen! Slinger van boom naar boom aan een kabel, door de toppen van de jungle met prachtige vergezichten. Voor kinderen kan er een minimum leeftijd gelden om te mogen deelnemen aan de tocht.

Tsitsikamma woud, Zuid-Afrika

Tsitsikamma is een uitstekende locatie voor een indrukwekkende canopytocht door de boomtoppen! Op maar liefst 30 meter hoogte glijdt u aan een kabelbaan van boom naar boom. Een erg leuke ervaring voor families die een verkenning van het natuurgebied graag willen combineren met een spannend avontuur. Jong en oud kan deelnemen aan de tocht, die indruk zal maken op alle deelnemers. Voor kinderen kan er een minimum leeftijd gelden om te mogen deelnemen aan de tocht.

Tsitsikamma
Ziplinen op Langkawi

Flight of the Gibbon in de Jungle van Chiang Mai, Thailand

Hier worden verschillende tochten georganiseerd waarbij u kunt genieten van prachtige natuur en vergezichten. Kijk rond welke dieren u allemaal spot en welke u hoort. Bij aankomst krijgt u een uitgebreide veiligheidsinstructie en toelichting op de route. Kinderen mogen deelnemen vanaf 5 jaar en als zij 1 meter lang zijn. Nadat u de gordels om heeft is het tijd om op avontuur te gaan. Via verschillende bruggen, ziplines, abseilen, wandelingen en trappen gaat u de spannende route af. Vanuit de verschillende platformen heeft u prachtig uitzicht over het gebied. Het is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen ? Bekijk al onze familiereizen. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.