Waar wilt u heen?
Vertrek datum tussen

Amerika

Amerika per Camper

Een roadtrip per camper door Amerika… wie droomt daar nou niet van? Samen met uw gezin in een stoere camper ‘into the wild’; geweldige routes als de Highway I en de Route 66 rijden, barbecueën op een Amerikaanse ‘campsite’ en midden in de natuur kamperen. En hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route.

Travelnauts neemt graag uw reiswensen met u door en adviseert u over de camper die het best bij uw gezin past. Wij verzorgen ook de vluchten, eventuele hotelovernachtingen en voorzien u van een mooie routesuggestie. Vraagt u hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Reviews

Amerika Familie in West-Amerika Hallo Jessica en Kees, We zijn weer thuis na een fantastische vakantie! Alles (vluchten, camperhuur, autoruit,...
  • Vrijheid
  • Barbecueën
  • Kampvuur maken
  • Knus ‘huis’ op wielen
  • Eigen bed voor de kinderen
  • Grote steden
  • Nationale parken
  • Eigen keuken, douche en toilet
  • Roadtrip door Amerika

Cruise America

  * Grootste verhuurder Noord-Amerika
  * Middenklasse campers
  * Campers circa 1 tot 5 jaar oud
  * Campers met 3-6 slaapplaatsen
  * Werken met flextarieven op basis van vraag en aanbod

 Klik hier voor het assortiment aan campers

 

Road Bear

  * Kleinschalig verhuurbedrijf met hoge service en kwaliteit
  * Eersteklas campers
  * Campers maximaal 2 jaar oud
  * Campers met 4-6 slaapplaatsen
  * Compleet uitgerust

 Klik hier voor het assortiment aan campers


Apollo

  * Wereldwijde verhuurder
  * Middenklasse campers
  * Campers maximaal 3 jaar oud
  * Campers met 5-6 slaapplaatsen
  * Werken met flextarieven op basis van vraag en aanbod

 Klik hier voor het assortiment aan campers

 

Amerika

Programma

De verschillende verhuurmaatschappijen bieden een afwisselend assortiment aan campers. Wij hebben de meest gangbare typen voor gezinnen met minimaal 2 kinderen uitgelicht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden die het beste bij uw wensen en gezinssamenstelling passen.

Cruise America C-25

Geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind

Afmetingen Bedden Faciliteiten
Lengte: 7,60 meter Tweepersoonsbed: 1,37 x 2,03 meter Airco in Camper & Cabine
Breedte: 2,54 meter Cab over bed: 1,45 x 2,44 meter Douche/Toilet
Hoogte buiten: 3,72 meter Dinette bed: 0,97 x 1,78 meter Automaat/Benzine
Hoogte binnen: 2 meter Kinderzitje mogelijk

    

Andere beschikbare typen bij Cruise America:
T-17 * Geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind (niet op alle locaties)
C-19 * Geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind
C-30 * Geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen

Road Bear C25-27

Geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen

Afmetingen Bedden Faciliteiten
Lengte: 7,90 meter Tweepersoonsbed: 1,39 x 2,03 meter Airco in Camper & Cabine
Breedte: 2,65 meter Cab over bed: 1,39 x 2,43 meter Douche/Toilet
Hoogte buiten: 3,65 meter Dinette bed: 1,19 x 1,77 meter Automaat/Benzine
Hoogte binnen: 2,08 meter Kinderzitje mogelijk

     

Andere beschikbare typen bij Road Bear:
C21-23 * Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
C22-24 * Geschikt voor 3 volwassenen en 2 kinderen
C28-30 * Geschikt voor 5 volwassenen en 2 kinderen
C30-32 * Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen
A30-32 * Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen

Apollo Sunrise Escape

Geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind

Afmetingen Bedden Faciliteiten
Lengte: 7,60 – 8,20 meter 2-persoonsbed: 1,50 x 2,00 meter Airco in Camper & Cabine
Breedte: 2,60 meter Cab over bed: 1,40 x 2,40 meter Douche/Toilet
Hoogte buiten: 3,40 meter Dinette bed: 1,10 x 1,70 meter Automaat/Benzine
Hoogte binnen: 2,10 meter Kinderzitje mogelijk

 

    

Andere beschikbare typen bij Apollo:
Eclips * Geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind
Elite Traveller * Geschikt voor 5 volwassenen
Pioneer * Geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind
US Wanderer * Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen

 

Amerika

Prijzen

De prijzen voor de campers zijn o.a. afhankelijk van de vertrekdatum, aantal huurdagen, verzekeringspakket en worden veelal gebaseerd op vraag en aanbod. De kosten variëren van ca. € 40,- tot € 180,- per dag.

Travelnauts neemt graag uw reiswensen met u door en adviseert u over de camper die het best bij uw gezin past.
Wij verzorgen ook de vluchten, eventuele hotelovernachtingen en voorzien u van een mooie routesuggestie. Vraagt u hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Verzekeringen
Bij de tarieven is altijd een CDW-verzekering en een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen. Afhankelijk van de verhuurmaatschappij kunt u deze nog uitbreiden.

Mijlenpakketten
Bij de basisprijs van uw motorhome zijn geen mijlen inbegrepen. Voor uw vertrek kunt u alvast mijlen kopen. Dit kan in de vorm van pakketten. U heeft de keuze uit meerdere pakketten, wij zullen u in de offerte een advies geven, afhankelijk van de route die u in gedachten heeft.

Uitrusting
Een standaarduitrusting is vaak inbegrepen (o.a. 110-volt adapter, elektriciteitskabel, waterslang, afvoerslang, huurders informatie). Een camper- (o.a. keukengerei) en/of persoonlijke uitrusting (o.a. beddengoed, handdoeken) is niet inbegrepen en dient u extra te betalen.

Overige kosten 
Optionele extra’s, lokale belasting, waarborgsom, brandstof en standplaatsen op de campings onderweg zijn niet inbegrepen bij de huurprijs.

Vervoer
Het vervoer naar het verhuurstation van de camper is niet altijd bij de huurprijs inbegrepen. Dit verschilt per maatschappij. Mocht u kiezen voor een Early Pickup pakket (eerder ophalen van uw camper), dan is het vervoer inclusief mits u in een hotel dichtbij de luchthaven verblijft.

Specials
Bij een aantal campers en bij bepaalde periodes zijn ‘specials’ van toepassing. Denkt u aan gratis mijlenpakketten bij een bepaald aantal mijlen of u betaalt geen achterlatingskosten bij bepaalde routes. Wij adviseren u graag in de offerte welke specials voor u van toepassing kunnen zijn.

Reisrestricties
Bij het bepalen van uw route dient u rekening te houden met de routebeperkingen die door de verhuurmaatschappij zijn opgesteld. Indien u zich hier niet aan houdt en problemen ondervindt op een weg waarvoor een beperking geldt, is uw verzekering niet geldig. U mag bijvoorbeeld niet rijden op ongeplaveide wegen, door ondergrondse tunnels, in Nationaal Park Death Valley tussen 15 juni en 15 september, in Manhattan in de stad New York en in Mexico. Houdt u zich aan deze beperkingen, anders zijn de verzekeringen niet meer geldig. In de offerte adviseren we u hierin uitgebreid.

Amerika

Praktisch

Terug naar reviews

Amerika

Camper reis West-Amerika

Hallo Wendy en collega’s,
We zijn alweer een week terug, maar het is er nog niet van gekomen een reactie te schrijven.
De reis is uitstekend verlopen en heeft helemaal voldaan aan de verwachtingen. Halverwege de reis hebben we besloten om niet naar Sequoia te gaan in verband met de verwachting voor het weer aldaar. Het zag ernaar uit dat het overdag 5 graden C en ’s nachts -5 ging worden en na de vorst in Bryce vonden we dat iets te uitdagend. Later zagen we dat er een sneeuwstorm in Sequoia op komst was. We zijn daarom via de noordkant van de Sierra Nevada naar Yosemite gegaan. Dit was wat langer rijden, maar ook heel mooi.
De overstap in Los Angeles was een beetje krap. We hadden ruim 3 uur, maar het vliegtuig in Dusseldorf vertrok een half uur te laat, de vliegreis duurde een half uur langer dan gepland en de wachtrij bij de immigratie duurde meer dan anderhalf uur. Toen we daar doorheen waren hadden we nog 50 min. om onze koffers op te halen, door de douane te gaan (waar ook een rij stond) en in te checken bij de aansluitende vlucht. De dame bij de koffers gaf aan dat we dat niet gingen halen. Gelukkig kon zij ons een express blaadje in handen geven waarmee wij bij het ouderen- en gehandicaptenloket terecht konden, waar niemand stond. Vervolgens moesten wij onze koffers zelf afleveren bij het gebouw van de binnenlandse vluchten, want de laatste lichting was al vertrokken. Doordat een medewerkster meeliep en ons de weg wees, hebben we de vlucht net gehaald.
Na een nacht in Las Vegas zijn we de volgende dag opgehaald om de camper, de RV, af te halen. Dit kostte enige tijd, omdat meerdere huurders tegelijkertijd werden opgehaald op verschillende plaatsen en Road Bear niet had gezien dat wij al gegevens hadden verstrekt, zoals jullie hadden aanbevolen. Voor ons was het de eerste keer dat we een RV van binnen zagen, dus we hadden wel wat uitleg nodig over het gebruik. Die uitleg was op zich prima, alleen het rijgedeelte had wel wat uitgebreider gemogen. De RV had geen “fresh water”, zodat we de eerste campground meteen “full hook-up” moesten hebben. Aangezien het al met al nogal wat tijd gekost had, waren we pas ’s avonds om 8 uur in Zion, waar het al donker werd. Verder was de RV voorzien van een zeer lage kwaliteit brandstof, wat ik merkte na de eerste tankbeurt.
Wij hebben de hele reis goed, zonnig weer gehad. Af en toe was het wat winderig. We hebben geen reserveringen gedaan voor de campgrounds om de vrijheid te houden. Op die manier hebben we heel verrassende campgrounds gevonden, met name in Cainville, net ten oosten van Capitol Reef, en in Tecopa, in de buurt van Death Valley. Deze laatste had de beschikking over een hot spring waarvoor sommigen enkele malen per jaar uit Las Vegas overkwamen. Bij andere campgrounds hebben we enig geluk gehad bij het bemachtigen van een plaatsje. Het lijkt erop dat er structureel te weinig plaatsen zijn.
In San Francisco zijn we over de Golden Gate brug gefietst en hebben we het MOMA bezocht. Niet ver van het hotel was een goede diner (Sam’s diner) waar we hebben ontbeten en even verderop hebben we gedineerd bij Zuni, iets prijziger, maar erg goed. Het eten in het hotel (Holiday Inn) is niet aan te raden.
Hartelijk dank voor de suggesties die jullie in het reisvoorstel deden. Let er wel op dat de inschattingen voor de reistijd die jullie maken aan de optimistische kant is. Allereerst gelden er nogal wat snelheidsbeperkingen en ten tweede reis je met een RV toch wel wat langzamer, zeker als je nog af en toe een “scenic turnout” gebruikt.
Vriendelijke groeten,