020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Abu Dhabi

Je gunt je kind toch de wereld!

Abu Dhabi, een absolute hotspot in het Midden Oosten

Abu Dhabi is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) en meteen ook de hoofdstad en het rijkste emiraat. Indrukwekkend Abu Dhabi is ruim en groen opgezet. Er zijn brede lanen en er is veel ruimte. Er is veel te beleven, zoals een bezoek aan het bekende Ferrari World, waterparken, dierentuinen en de grote moskee. De stranden zijn prachtig en er zijn voldoende restaurants. Ook een woestijnsafari behoort tot de mogelijkheden. Genoeg vertier voor het hele gezin. Abu Dhabi ligt op circa een uur rijden van Dubai. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Abu Dhabi.

Wij geven dit cijfer voor
  • Zeer veilig land
  • Vriendelijke bevolking
  • Avontuur in de woestijn
  • Kindvriendelijk
  • Prachtige strandverblijven
  • Altijd zonnig weer
  • Relatief korte vliegduur
  • Rechtstreekse vluchten

Contactverzoek Abu Dhabi

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Abu Dhabi reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

De leukste activiteiten met kinderen in Abu Dhabi

Er zijn heel vele leuke activiteiten met de kids te ondernemen in Abu Dhabi. Hier een opsomming van de leukste activiteiten.

Ferrari World Abu Dhabi
Ferrari World is een pretpark voor jong en oud! Naast pretparkattracties kan er worden gewinkeld en gegeten. Tot de hoogtepunten van de attracties behoort de Forumula Rossa, ’s werelds snelste achtbaan. Het park is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur ’s middags tot 10.00 uur in de avond.

Dune bashen
Een woestijnsafari mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Abu Dhabi. Tijdens deze magische ervaring verkent u per 4-wheel drive de oneindige zandduinen van de woestijn. Geniet vervolgens van de geweldige zonsondergang, een goed moment voor mooie vakantiefoto’s! Misschien komt u zelfs nog enkele ‘locals’ tegen op kamelen.

Yas Waterworld Abu Dhabi
Het Yas Waterworld in Abu Dhabi is het eerste grote waterpark van de Verenigde Arabische Emiraten. Het heeft een oppervlakte van 15 voetbalvelden en er zijn 43 waterglijbanen aanwezig. Het park biedt uitdagende attracties voor de echte durfal, maar het biedt ook vele glijbanen en baden voor de allerkleinsten. Een dag waterpret voor het hele gezin!

Observation Deck at 300
Op toren 2 van de Etihad towers bevindt zich het observation Deck at 300. Dit is een uitzichtpunt op de 74ste verdieping van de Etihad Tower op 300 meter hoogte. Het biedt fantastische uitzichten over de stad, de zee met de eilanden en natuurlijk het binnenland. Hier kunt u genieten van een drankje en zelfs dineren.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Abu Dhabi

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.