Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Wilt u ook graag weer op vakantie, maar wel met een gerust gevoel en met flexibele voorwaarden? Lees alles over reizen in corona tijd >

Familiereizen Aruba

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Aruba: uw dosis reisinspiratie

Wilt u graag een mooie reis naar Aruba maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Aruba staat bekend als een levendig, vriendelijk eiland waar van alles te doen is en te beleven valt. En dat ondanks het feit dat Aruba de kleinste is van de drie ABC eilanden. Vooral op Amerikanen oefent Aruba een grote aantrekkingskracht uit en het mag dan ook geen wonder heten dat alles in het werk gesteld wordt om te voldoen aan juist de wensen van juist deze doelgroep. Dat betekent veel entertainment, (luxe) hotels, winkels en casino’s. Opmerkelijk is ook dat er, ondanks het massatoerisme, nog veel ongerepte natuur te vinden is. Het landschap is behoorlijk gevarieerd en allesbehalve saai: grillige, hoog opgaande rotsformaties, imposante cactussen en de vele door de wind gevormde Divi divi bomen geven het Arubaanse landschap een geheel eigen, indrukwekkend karakter. Aruba is rijk aan mooie stranden: in totaal maar liefst meer dan 11 km fantastisch wit zandstrand, prachtige koraalriffen en eersteklas duiklocaties met veel wrakken. Deze rijkdom, plus een zeer aangename temperatuur met een jaargemiddelde van ca. 28 à 29 graden Celsius, maken van Aruba een bijzonder geliefd vakantieoord. Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar Aruba.

Wij geven dit cijfer voor
  • Nederlandssprekende bewoners
  • Zonnige bestemming hele jaar door
  • Mooie baaien
  • Familiekamers
  • Kindvriendelijke verblijven
  • Heerlijke stranden
  • Rechtstreekse vluchten

Onze familiereizen naar Aruba

Bekijk alle reizen
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.