Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Wilt u ook graag weer op vakantie, maar wel met een gerust gevoel en met flexibele voorwaarden? Lees alles over reizen in corona tijd >

Familiereizen Baltische Staten

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Baltische Staten: uw dosis reisinspiratie

Wilt u graag een mooie reis naar de Baltische Staten maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

De Baltische Staten zijn een zeer geschikte bestemming voor een rondreis met uw gezin. Dit minder bekende en minder bereisde gedeelte van Europa is zeer afwisselend. Litouwen, Letland en Estland zijn niet met elkaar te vergelijken, ieder land heeft weer haar eigen cultuur en sfeer. Culturele aanraders zijn de indrukwekkende hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn, maar ook een kanotocht door het Gaujas National Park of een fietstocht bij de Koerse Schoorwal is een bijzondere ervaring voor uw gezin. Bent u ook op zoek naar rust en ontspanning? Denk dan eens aan het rustige eiland Saarema of de stranden van Pärnu. Dit is in het kort waar u aan kunt denken bij de Baltische Staten.

Graag verwijzen wij u door naar de verschillende landen en regio’s in de Baltische Staten;

 

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Traditionale culturen
  • Veel actieve excursies
  • Kindvriendelijke accommodaties
  • Vriendelijke locals
  • Spotten van dieren
  • Korte vluchtduur
  • Weinig tot geen tijdsverschil

Litouwen

Litouwen is een nog onontdekte Europese vakantiebestemming en het is het meest zuidelijke land van de Baltische Staten. Steden zoals Vilnius en Kaunas zijn interessant voor cultuurliefhebbers, maar de natuur steelt hier echt de show met de Koerse Schoorwal als hoogtepunt.

Meer Litouwen

Letland

Letland is het middelste land van de Baltische Staten en is hierdoor een goede mengeling met verschillende culturen, invloeden en de grootste stad van de Baltische Staten; Riga. Buiten Riga zijn er geen grote steden van betekenis te vinden en biedt het land ook de mogelijkheid om het plattelandsleven te ontdekken.

Meer Letland

Estland

Estland is het meest noordelijke en het kleinste land van de Baltische Staten. Hier vindt u baaien, schiereilanden, eilanden, bossen en meren en de sprookjesachtige hoofdstad Tallinn. Estland is daarnaast het meest ontwikkelde land van de Baltische Staten en lijkt in een aantal gevallen meer op Scandinavië dan Letland of Estland. Het is een echte natuurbestemming met rust, ruimte en een groot aanbod aan activiteiten voor het hele gezin.

Meer Estland

Onze familiereizen naar de Baltische Staten

Bekijk alle reizen
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.