Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Bonaire

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Bonaire

Wilt u graag een mooie reis naar Bonaire maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Bonaire als familiereis, een speciale uitstraling

Een uitstraling die zich moeilijk in woorden laat uitdrukken. Sommige mensen gaan nog een stapje verder en bekennen dat ze verliefd zijn geworden op Bonaire. Waar dat gevoel precies vandaan komt weet niemand te vertellen, maar wel dat het te maken heeft met de ontspannen sfeer, het heerlijke klimaat, de goedlachse, vriendelijke bevolking en natuurlijk al het moois dat Bonaire te bieden heeft. Bonaire staat wereldwijd bekend om haar uitstekende mogelijkheden tot het bedrijven van onderwatersporten, vooral duiken, onderwater fotograferen en snorkelen. Langs de kusten treft u ware onderwaterparken met koraalriffen en exotische tropische vissen. De beschutte Baai van Kralendijk leent zich uitstekend voor zeilen. Bonaire is de grootste broedplaats ter wereld van de felroze flamingo’s. Naar schatting wonen er wel 15.000 van deze schitterende vogels op het eiland. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Bonaire.

Wij geven dit cijfer voor
  • Nederlandssprekende bewoners
  • Zonnige bestemming hele jaar door
  • Felroze flamingo’s spotten
  • Familiekamers
  • Kindvriendelijke verblijven
  • Heerlijke stranden
  • Rechtstreekse vluchten
Lees meer blogs

Bonaire reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Bonaire

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Bonaire reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Bonaire

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder