Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Estland

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Estland

Wilt u graag een mooie reis naar Estland maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Natuur en internet in Estland

Estland is het meest noordelijke en het kleinste land van de Baltische Staten. Hier vindt u baaien, schiereilanden, eilanden, bossen en meren en de sprookjesachtige hoofdstad Tallinn. Estland is daarnaast het meest ontwikkelde land van de Baltische Staten en lijkt in een aantal gevallen meer op Scandinavië dan Letland of Estland. Het is een echte natuurbestemming met rust, ruimte en een groot aanbod aan activiteiten voor het hele gezin. Het land is ontzettend dunbevolkt, waardoor er hier nog echt genoten kan worden van de uitgestrekte landschappen en meren. Estland heeft 1.3 miljoen inwoners en is groter dan Nederland, u ervaart dus rust en ruimte wanneer u een van de vele natuurgebieden bezoekt. Leuk weetje; Estland heeft het beste internet van Europa. Alles gaat zoveel mogelijk digitaal (internet is zelfs een grondrecht). Door het hele land vindt u wifi hotspots, ook midden in het bos. Het land wordt ook wel E-Stonia genoemd. Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar Estland.

Wij geven dit cijfer voor
  • Veel activiteiten
  • Zeer veilig
  • Gezinsvriendelijke accommodaties
  • Rustige omgeving
  • Prachtige natuur
  • Korte reisafstanden
  • Weinig tijdsverschil
Lees meer blogs

Reisblogs Estland

Lees meer blogs

Contactverzoek Estland

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Estland reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Estland

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder