020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Fiji

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Fiji

Wilt u graag een mooie reis naar Fiji maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

“Ni sa bula vinaka”- een warm welkom op Fiji! Uw familiereis droom bestemming

Palmbomen, sneeuwwitte stranden en een azuurblauwe zee. Vroeger gemeden vanwege de koppensnellers, nu één van de vriendelijkste en ‘relaxste’ landen van de Zuid-Pacific. De eilandengroep was tot 1970 een Britse kolonie en bestaat uit 322 eilandjes, waarvan er 100 bewoond worden door Maleisiërs, Polynesiërs, Chinezen en een aantal Europeanen. Iedereen heeft uit hun eigen land wat cultuur meegenomen, wat een bijzondere mix oplevert. Vooral de natuur en de gastvrijheid maakt de Fiji-eilanden tot een werkelijk fantastische vakantiebestemming. Naast zon en strand is er ook verrassend veel leuks te doen op Fiji. Tijdens dit verlengstuk van uw reis kunt u tot rust komen en genieten van wat het eiland u allemaal te bieden heeft. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Fiji.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Hagelwitte stranden
  • Snorkelen & duiken
  • Mooie strandverblijven
  • Ideale combinatie met Nieuw-Zeeland
Lees meer blogs

Fiji reisblogs

Lees meer blogs
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek Fiji

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Fiji reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Fiji

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan vrijblijvend een gesprek in met onze gezinsreizenexperts. Wij adviseren u graag.