020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Fiji

Je gunt je kind toch de wereld!

“Ni sa bula vinaka”- een warm welkom op Fiji! Uw familiereis droom bestemming

Palmbomen, sneeuwwitte stranden en een azuurblauwe zee. Vroeger gemeden vanwege de koppensnellers, nu één van de vriendelijkste en ‘relaxste’ landen van de Zuid-Pacific. De eilandengroep was tot 1970 een Britse kolonie en bestaat uit 322 eilandjes, waarvan er 100 bewoond worden door Maleisiërs, Polynesiërs, Chinezen en een aantal Europeanen. Iedereen heeft uit hun eigen land wat cultuur meegenomen, wat een bijzondere mix oplevert. Vooral de natuur en de gastvrijheid maakt de Fiji-eilanden tot een werkelijk fantastische vakantiebestemming. Naast zon en strand is er ook verrassend veel leuks te doen op Fiji. Tijdens dit verlengstuk van uw reis kunt u tot rust komen en genieten van wat het eiland u allemaal te bieden heeft. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Fiji.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Hagelwitte stranden
  • Snorkelen & duiken
  • Mooie strandverblijven
  • Ideale combinatie met Nieuw-Zeeland
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek Fiji

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Fiji reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Gezinsreizen expert Ingrid geeft u tips voor leukste kids activiteiten op Fiji

Naast de prachtige stranden en de mooie onderwaterwereld, zijn er op Fiji nog heel veel leuke andere kids activiteiten te ondernemen. Deze bevinden zich allemaal op Viti Levu, het hoofdeiland van de eilandengroep Fiji.  Dit groene eiland biedt de mogelijkheid om de vriendelijke bevolking en hun cultuur te ontdekken, om in het binnenland de watervallen te aanschouwen en om vervolgens heerlijk bij te komen in een van de prachtige resorts of aan het strand van de Coral Coast. Voor elk wat wils!

Grottentocht met mini-jeep
Trotseer de heuvels en ongerepte natuur met een mini-jeep! Tijdens deze rit komen u en uw kinderen prachtige natuur en uitzichten tegen. Na toelating van een priester vindt er een Kaya-ceremonie plaats in de grotten. Vroeger leefde in deze grotten kannibalen. Na een autorit en het bezichtigen van de grotten kan er gebadderd worden in een zoetwaterpoel.

Zip Linen
Maak kennis met de natuur van Fiji door middel van een echte Zip Line tour! Dit is een spannende en unieke manier om samen met uw kinderen adembenemende vergezichten en uitzichten mee te maken.

Sigatoka Zandduinen
Neem een kijkje in het Sigatoka Zandduinen National park, dat is gelegen aan de monding van de rivier de Sigatoka. Het uitgebreide duinsysteem strekt zich uit over meerdere mijlen langs de kust. Veel duinen bij het Sigatoka Duinen National Park bereiken een hoogte van 60 meter Dit maar liefst 50 kilometer lange National Park is het eerste National Park van Fiji. Deze zandduinen zijn miljoenen jaren oud. U kunt er overheen wandelen en in het bezoekerscentrum kunt u terecht voor meer informatie over dit natuurverschijnsel. Bewonder de archeologische en culturele bezienswaardigheden die in de Sigatoka Vallei te vinden zijn, wat zeker een leerzame ervaring voor uw kinderen zal zijn. Of ga glijdend met uw kinderen van de duinen af met het zandduin surfen.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Fiji

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.