020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Hong Kong

Je gunt je kind toch de wereld!

Hong Kong als familiereis, waar oost en west samenkomen

Een bruisende wereldstad, waar het leven 24 uur per dag doorgaat. Ultramoderne wolkenkrabbers in Kowloon en op Hong Kong Island gaan hand in hand met traditionele dorpjes waar de vissers in hun typisch Chinese jonken uitvaren. Liefhebbers van winkelen wanen zich zeven dagen per week tot ‘s avonds laat in het paradijs. Cultuur minnende reizigers kunnen hun hart ophalen in een van de vele interessante musea en tempels. Wie de rust zoekt kan een heerlijke boottocht naar een van de vele eilanden maken, met goede stranden en uitstekende wandelmogelijkheden. Op culinair gebied zijn bijna alle keukens ter wereld in Hong Kong verenigd. Het enige dat aan Hong Kong ontbreekt, is de mogelijkheid om u een minuut te vervelen. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Hong Kong.

Wij geven dit cijfer voor
  • Wolkenkrabbers
  • Traditionele dorpjes
  • Heerlijk eten
  • Tochten per boot
  • Wandelen op de ‘Peak’
  • Heerlijk eten
  • Shop till you drop
  • Goede hotels met zwembad
  • Rechtstreekse vluchten

Contactverzoek Hong Kong

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Hong Kong reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Gezinsreizen expert Inge vertelt over haar unieke ervaring in Hongkong

Een dagtocht naar het dorpje naar Tai O mag u niet missen. U bent een dagje uit de drukte van de stad en krijgt een heel andere kant van Hong Kong te zien. De leukste manier om hier te komen is om eerst de kabelbaan Ngong Ping 360 te nemen naar Lantau eiland. Met helder weer kunt u de Grote boeddha al zien staan tussen de bergen. Aangekomen bij het eindstation voelde het een beetje alsof we in Disneyland / de Efteling waren aangekomen. De rit eindigde in een souvenirwinkel met bijbehorende actiefoto en het dorpje zelf zit vol met winkeltjes en restaurantjes. Loop het dorpje uit en ga op bezoek in het Po Lin Klooster en beklim de 268 treden om de Grote Boeddha van dichtbij te bewonderen. Maar ook het uitzicht (de Boeddha staat op 34 meter hoog) is werkelijk geweldig. Vanuit Ngong Ping namen we de bus naar Tai O, een oud vissersdorpje. Makkelijk te vinden, want in Hong Kong wordt veelal Engels gesproken. En met 15 minuten staan we weer in een heel ander gedeelte van Hong Kong. Een klein dorpje zonder wolkenkrabbers, maar houten huisjes op palen. Al snel worden we aangesproken of we dolfijnen willen zien. Dolfijnen? In Hong Kong? Dat willen we wel zien. We stappen in een bootje en varen eerst een klein stukje door het dorpje, daarna zetten we koers naar open water. En jawel daar zijn ze dolfijnen! En heel bijzondere; roze dolfijnen. Nooit gedacht deze hier te zien.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Hong Kong

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.