Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Ierland

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Ierland

Wilt u graag een mooie reis naar Ierland maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Ierland - waar de smalle wegen u op de mooiste plekken brengen

Kastelen, landhuizen, eeuwenoude legendes, maar ook duizelingwekkende kliffen, groene heuvels en meren. Tijdens deze autorondreis ontdekt u in een rustig reistempo de hoogtepunten van Ierland. Net als u denkt dat het niet mooier kan, wordt het mooier. Bruisende steden als Dublin en Belfast worden afgewisseld met charmante dorpjes waar inwoners altijd klaar staan voor een praatje. Ook voor de dierenliefhebber is er genoeg te vinden van kolonies papegaaiduikers en zeehonden tot het spotten van walvissen en dolfijnen. Altijd al willen weten hoe die grote kuddes schapen bijeen worden gehouden? Dat kunnen jullie zien op een van de vele schapenboerderijen. Tijdens de reis zijn er genoeg momenten om mooie wandelingen te maken. Maar er zijn ook vele fietsroutes of andere activiteiten zoals ziplinen, touwparcoursen of paardrijden.  Aan mooie autoroutes geen gebrek, tijdens deze reis rijdt u over de Wild Atlantic Way en de Causeway Coast. De kleine plattelandswegen brengen u op onverwachte mooie plekken. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Ierland.

 

Wij geven dit cijfer voor
  • Kastelen
  • Zeehonden, walvissen en dolfijnen
  • Prachtige uitzichten
  • Duizelingwekkende kliffen
  • Verborgen strandjes
  • Charmante dorpjes
  • Weinig tijdsverschil
  • Korte reisafstanden

 

Lees meer blogs

Blogs Ierland

Lees meer blogs

Contactverzoek Ierland

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Ierland reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Ierland

Bekijk alle reizen

Download Ierland reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Ierland allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder