Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

De boot niet missen in 2023? Boek op tijd! Lees over vroeg boeken.

Familiereizen Ierland

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Ierland: uw dosis reisinspiratie

Wilt u graag een mooie reis naar Ierland maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Kastelen, landhuizen, eeuwenoude legendes, maar ook duizelingwekkende kliffen, groene heuvels en meren. Tijdens deze autorondreis ontdekt u in een rustig reistempo de hoogtepunten van Ierland. Net als u denkt dat het niet mooier kan, wordt het mooier. Bruisende steden als Dublin en Belfast worden afgewisseld met charmante dorpjes waar inwoners altijd klaar staan voor een praatje. Ook voor de dierenliefhebber is er genoeg te vinden van kolonies papegaaiduikers en zeehonden tot het spotten van walvissen en dolfijnen. Altijd al willen weten hoe die grote kuddes schapen bijeen worden gehouden? Dat kunnen jullie zien op een van de vele schapenboerderijen. Tijdens de reis zijn er genoeg momenten om mooie wandelingen te maken. Maar er zijn ook vele fietsroutes of andere activiteiten zoals ziplinen, touwparcoursen of paardrijden.  Aan mooie autoroutes geen gebrek, tijdens deze reis rijdt u over de Wild Atlantic Way en de Causeway Coast. De kleine plattelandswegen brengen u op onverwachte mooie plekken. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Ierland.

 

Onze kindvriendelijke beoordeling
Wij geven dit cijfer voor:
  • Kastelen
  • Zeehonden, walvissen en dolfijnen
  • Prachtige uitzichten
  • Duizelingwekkende kliffen
  • Verborgen strandjes
  • Charmante dorpjes
  • Weinig tijdsverschil
  • Korte reisafstanden

 

Sfeerimpressie familiereis Ierland

Download Ierland reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Ierland allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Onze familiereizen naar Ierland

Bekijk alle reizen
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.