020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis India

Je gunt je kind toch de wereld!

India als familiereis, een wereld in één land

India heeft u veel te bieden. Het land beschikt over een prachtig landschap en indrukwekkende steden. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van de Indiase bevolking en geniet van de natuur om u heen. India bestaat uit verschillende deelstaten die ieder iets interessants te bieden hebben. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar India.

Wij geven dit cijfer voor
  • Gastvrije bevolking
  • Majestueuze landschappen
  • Prachtige paleizen
  • Imposante forten
  • Kleurrijke mausolea en torens
  • Bijzondere verblijven
  • Voor de avontuurlijke reiziger
  • Rechtstreekse vluchten

Contactverzoek India

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar India reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Gezinsreizen expert Kees geeft u tips voor leukste kids activiteiten in India

Na aankomst in India wordt u tureluurs van de verkeerschaos; de toeterende tuktuks, de geuren die u niet altijd kunt plaatsen en de groezelige straten. Laat uw westerse waarden even varen en geef u over aan wat u allemaal ziet. Daarna wordt het genieten. Tijdens een reis door India zijn er vele leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.

Fietsen door Nawalgarh
Nawalgarh, met nog geen 100.000 inwoners is een stad die goed per fiets te bezichtigen is. Samen met de gids fietst u door het dorpje Nawalgarh. Onderweg komt u verschillende haveli’s met prachtige muurschilderingen (fresco’s) tegen. Ook neemt u een kijkje in het dagelijkse leven op het platteland. Uiteraard is er voldoende tijd om foto’s te nemen.

Quadrijden in de Thar woestijn
De Sam Sand Dunes liggen op 42 km afstand van Jaisalmer en is één van de meest bezochte plaatsen om de woestijn te bezoeken. Het beste moment van de dag om hier te zijn is bij zonsondergang, dan is de grootste hitte voorbij. U maakt een ritje per quad van ongeveer een uur naar een panoramapunt tussen de zandduinen. Geniet op een avontuurlijke manier van de uitgestrekte woestijn, de rust en de prachtige kleuren van de zandduinen.

Ziplinen in Jodhpur
Jodhpur, de blauwe stad met het enorme Mehrangarh Fort. Vanuit het fort heeft u een prachtig uitzicht op stad. Vanaf hier kunt u ook goed zien dat vele huizen inderdaad blauw zijn geschilderd. De Flying Fox ofwel Zipline is langs het fort gespannen is. Erg leuk om te doen, een hele andere manier om het fort te bekijken.

Op safari in Ranthambore National Park
Ranthambore National Park is één van de grootste nationale parken van Noord-India. In 1955 is het park officieel uitgeroepen tot natuurreservaat en sinds 1979 is het onderdeel van het ‘Project Tiger’. Ranthambore National Park staat bekend om zijn tijgers en is één van de beste plaatsten in India om de imposante roofdieren te zien. Hier heeft u een goede kans om de tijger te spotten in zijn natuurlijke omgeving, ook overdag.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar India

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.