020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Isräel

Je gunt je kind toch de wereld!

Israël als familiereis, Welkom in dit veelzijdige vakantieland

Israël, gelegen in het Midden-Oosten, staat ook wel bekend om de heilige stad Jeruzalem. Echter heeft het land veel meer te bieden dan deze stad alleen! U vindt hier een schat aan natuurlijk schoon, cultuur van wereldklasse, een zeer rijke geschiedenis en een enorm vriendelijke bevolking. Het noorden van het land wordt ook wel het beroemde Galilea genoemd, een weelderig groen landschap waar veel historische bezienswaardigheden in de buitenlucht te vinden zijn. Een ding is zeker, hier ontkomt u niet aan avontuur. Waar het noorden zo groen is, bestaat het zuiden voornamelijk uit woestijnlandschap. Laten we daarnaast ook de prachtige stranden aan de kust niet vergeten en wat dacht u van de Dode Zee? Deze zee is zo zout dat u drijvend uw boek kunt lezen. Kortom, een klein land dat gemakkelijk te verkennen is, maar heel veel te bieden heeft voor het hele gezin. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Israël.

Wij geven dit cijfer voor
  • Gastvrije bevolking
  • Rijke cultuur
  • Watervallen & woestijn
  • Mooie stranden
  • Heerlijk klimaat
  • Korte reisafstanden
  • Goede infrastructuur
  • Korte vliegduur
  • Rechtstreekse vluchten

 

Contactverzoek Israël

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Israël reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Gezinsreizen expert Dionne geeft u tips voor leukste kids activiteiten in Israël

Door de diversiteit van het land, zijn er in Israël zijn er ontzettend veel leuke attracties en activiteiten die u kunt ondernemen met de kinderen.

Ga op avontuur in Hayarkon Park in Tel Aviv
Dit park, ook wel Ganei Yehoshua genoemd, beschikt over een tal van leuke kinderactiviteiten. Van verschillende speeltuinen, een meer waar u een bootje kunt huren en kunt varen, een treintje die door het park rijdt, plekken om te picknicken, wandel en fietspaden (met fietsverhuur van tandemfietsen en fietsen met een kinderzitje) tot pony rijden, klimmuren, voet- en basketbalvelden en het Meymadion Water Park. U kunt sinds kort ook een ballonvaart maken vanuit het park.

De tunnels van Jeruzalem
Van de Westmuur is vandaag de dag slechts 70 meter zichtbaar, maar hij strekt zich uit over bijna een halve kilometer van de stad. De ondergrondse rondleiding door de Westelijke Muurtunnels laat u en uw kinderen de verborgen schatten zien. U komt langs prachtige archeologische vondsten als grote stenen bogen, waterputten en een oude aquaduct. Deze ondergrondse tunnels vertellen u het verhaal van de Joodse natie van bijna 2000 jaar geleden.

Kajakken of raften bij het meer van Galilea
Tijdens en kajak of raft tocht over de Jordaan en de Hatzbani-rivieren, zult u genieten van de naastliggende groen oevers. De snelheid van de stroom varieert van de hoeveelheid regen die valt in de regio. U kunt een vlot voor 6 personen huren of het water met zijn tweeën trotseren in een tweepersoons kajak.

Wandelen naar de watervallen van Ein Gedi
De grootste oase van Israël waar u kunt genieten van verschillende watervallen. Bij de dichtstbijzijnde waterval bent al met een kleine wandeling, maar volgt u langere wandelpaden zult u bij meerdere verfrissende natuurlijke bronnen en watervallen uitkomen. De uitzichten over de Dode Zee zijn hier fenomenaal en de kinderen zullen zeker genieten van het gespetter in het water.

Jeep Tour in de Negev woestijn
Een jeeptour is een geweldige manier voor het hele gezin om buiten de gebaande paden van te treden en het landelijke Israël te ontdekken. Een spannende rit door het hart van de woestijn waarbij u kennis maakt met de fascinerende bedoeïenencultuur. Deze herinnering zal u lang bijblijven.

 

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Israël

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.