020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Jamaica

Je gunt je kind toch de wereld!

Jamaica als familiereis, het land van de rum en reggae

Wanneer u denkt aan Jamaica zijn Bob Marley en Rastafari ongetwijfeld een van de eerste dingen die in u opkomen. Maar Jamaica biedt meer en behoort absoluut tot één van de mooiste eilanden van de Caribbean. Een smeltkroes van culturen, veelzijdigheid qua natuur, suikerrietplantages, kleurrijke lokale markten en rum distilleerderijen zijn slechts een paar begrippen die dit bijzondere eiland omschrijven. Jamaica wordt gerekend tot de Grote Antillen en is gelegen ten zuiden van Cuba in de Caraïbische Zee. Jamaica behoort tot één van de grootste West-Indische eilanden. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Jamaica.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Gastvrije bevolking
  • Swingende plaatsjes
  • Vele watersportactiviteiten
  • Witte stranden
  • Familiekamers
  • Mooie strandverblijven
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek Jamaica

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Jamaica reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Top 4 kids activiteiten tijdens een rondreis op Jamaica

Op Jamaica zijn er ontzettend veel leuke activiteiten met uw gezin te beleven. Hieronder de top 4 van leuke activiteiten met de kinderen.

Rockland’s Bird Sanctuary
Gelegen in een prachtige tuin in Montego Bay, op zo’n 20 minuten rijden van het centraal ligt Rockland’s Birds Sanctuary. Hier kunt u veel verschillende vogels, waaronder de kolibries en cuba vinken, voeden. De vogeltjes eten letterlijk uit uw handen! Dit vogel heiligdom is de thuisbasis van duizenden vogels uit heel Jamaica die dagen lang onderweg zijn geweest om hier te komen eten. De wimpelstaart kolibrie en de Jamaicaanse mango zijn zo tam dat zij naar u toe vliegen en drinken vanaf uw vinger zodra u een flesje suikerwater in de hand neemt.

Raften op de Martha Brae Rivier – Een unieke Jamaicaanse ervaring voor het hele gezin!
Laat u meenemen op een 9 meter lange bamboe raft en drijf in een uur, onder begeleiding van een ervaren kapitein, 5 kilometer stroomafwaarts. De Martha Brae Rivier wordt gezien als de beste locatie op Jamaica om te raften. Op de raft kunt u leren over ‘De legende van Martha Brae’ of genieten van het uitzicht. Ook kunt u onderweg heerlijk afkoelen en zwemmen in de rivier.

Rafter’s Village wordt omringt door prachtige natuur en biedt veel recreatieve voorzieningen zoals picknickplaatsen, een full-service bar, twee souvenirwinkels en een zwembad. Voorafgaand aan het raften kunt u een wandeling maken door “Miss Martha’s Herb Garden”. Deze tuin staat vol met kruiden welke in Jamaica bekend staan om hun geneeskrachtige en helende eigenschappen.

Aqua Sol Theme Park
“Fun in the sun” is absoluut de slogan welke aansluit bij dit waterpark. Watersporten, kartbanen en witte zandstranden maken dit themapark aan zee een ideale plek voor gezinnen. Het Aqua Sol theme park is gelegen aan het strand van Montego Bay en uitermate geschikt voor wanneer u opzoek bent naar een actievolle dag op het strand. U kunt hier namelijk tal van activiteiten ondernemen. De wat oudere kinderen kunnen zich hier uiteraard goed zelf vermaken terwijl u heerlijk relaxt op het strand.

YS Watervallen
De YS Watervallen liggen vrij afgelegen en zijn daardoor minder druk bezocht door toeristen dan anders watervallen op Jamaica. Toch behoren deze watervallen tot één van de mooiste natuurlijke trekpleisters. De watervallen zijn 36 meter hoog en verveeld over 7 niveaus. Op elk plateau kunt u zwemmen in de koele poelen. Op 1 van de 7 plateaus is zelfs een schommel aanwezig van waar u het water in kunt plonzen.

Wilt u niet zwemmen maar toch de waterval in haar geheel bekijken? Er loopt een pad waardoor dit mogelijk is zonder nat te worden! Zo’n 12 meter boven de waterval hangt een zipline en u kunt luchtbanden huren waarmee u van de waterval kunt glijden. Kortom, ook voor de echte avonturier is hier genoeg te doen. Om bij te komen kunt u tot rust komen in de prachtige tuinen die rondom de waterval gelegen zijn.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Jamaica

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.