020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Madagaskar

Je gunt je kind toch de wereld!

Welkom in Madagaskar, het op drie na grootste eiland ter wereld

U maakt een reis terug in de tijd in één van de meest authentieke landen die we kennen. Het land van de gekko’s, lemuren, kameleons, apen en vooral prachtige natuurparken. In Madagaskar treedt u van de gebaande paden en reist u langs savanne, regenwouden, thermale baden, vissersdorpjes, baobabs, tropische stranden en prachtige baaien. Madagaskar maakt onderdeel uit van het Afrikaanse continent, maar bevindt zich vele kilometers voor de kust en is lange tijd erg geïsoleerd geweest, waardoor het land een compleet eigen flora en fauna kent. Een bijzondere bestemming waar u een compleet nieuwe wereld ontdekt samen met uw kinderen. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Madagaskar.

Wij geven dit cijfer voor
  • Afwisselend land
  • Vriendelijke bevolking
  • Prachtige natuur
  • Natuurparken te voet verkennen
  • Strandmogelijkheden
  • Middenklasse verblijven
  • Voor de meer ervaren reizigers
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek Madagaskar

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Madagaskar reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Indri, de grootste nog levende halfaap van Madagaskar

De indri (Indri indri) is de grootste nog levende halfaap en komt enkel voor in het noordoosten van Madagaskar. Ze leven hoog in de bomen.
’s Ochtends vroeg wordt u al wakker van de kenmerkende roep van de indri. Het geluid draagt mijlenver, klinkt een beetje als een neusfluit en is bedoeld om het territorium af te bakenen. Wellicht ziet u hier ook een Parson’s kameleon, een van de grootste kameleonsoorten.
In het park zult u zeker diverse diersoorten zien. De gids gaat voor u op zoek naar de indri en bijna altijd vinden ze wel een familie. Ook ‘Woolly Lemurs’ en ‘Brown Lemurs’ worden veelvuldig gezien. Mantadia National Park is de thuis van een van de mooiste lemuursoorten: de Diadeem sifaka. Verder leven er kameleons, bijzondere kikkers en vele soorten vogels. De tocht voert grotendeels over goed begaanbare paden, maar om lemuren te zien zult u af een toe het pad moeten verlaten en wat moeten klauteren. De indri en andere lemurensoorten zijn ‘s ochtends het meest actief waardoor de kans om ze te zien dan veel groter is. U kunt vaak verbazingwekkend dicht bij de dieren komen zonder dat het ze lijkt te storen.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Madagaskar

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.