Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Marokko

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Marokko

Wilt u graag een mooie reis naar Marokko maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Marokko als familiereis, een magische bestemming

Marokko is een land dat op slechts 3 uur vliegen gelegen is, maar een totaal andere ervaring is met het gezin. Het land staat bekend om de vele koningssteden met sfeervolle souks, kleine steegjes, levendigheid en heerlijk eten. Daarnaast is er in Marokko veel natuur te vinden. De machtige Sahara woestijn bedekt een groot gedeelte van het land, waarbij het mogelijk is om hier te overnachten en de prachtige sterrenhemel te aanschouwen. De kust van Marokko wordt dan weer gedomineerd door de woeste golven van de Atlantische oceaan, waardoor dit een ideale plek is voor gezinnen die willen leren surfen. De korte afstand, heerlijke klimaat en de grote afwisseling maken Marokko tot een ideale gezinsvakantie, welke het hele jaar door goed te bezoeken is. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Marokko.

Wij geven dit cijfer voor
  • Gastvrije bevolking
  • Majestueuze landschappen
  • Prachtige moskeeën
  • Oude koningssteden
  • Bijzondere verblijven in de woestijn
  • Korte vliegduur
  • Rechtstreekse vluchten
Lees meer blogs

Marokko reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Marokko

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Marokko reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Marokko

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder