Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Myanmar

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Myanmar

Wilt u graag een mooie reis naar Myanmar maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Myanmar, met haar bijnaam het ‘Gouden Land’

Wanneer u denkt aan Myanmar denkt u ongetwijfeld aan het land dat lang afgesloten is geweest van de buitenwereld en wat iets mysterieus heeft. De oppervlakte van Myanmar is 657.500 km2 en Myanmar is daarmee het grootste land op het vasteland van Zuidoost-Azië. Het land heet sinds 1989 officieel Unie van Myanmar, daarvoor heette het Birma. Doordat Myanmar slechts een paar jaar open is voor buitenlandse bezoekers staat het toerisme nog in de kinderschoenen. Tijdens deze rondreis ziet u vele kleurrijke bergstammen, komt door kleine dorpjes en ziet u prachtige tempels waardoor u echt het gevoel heeft dat u teruggaat in de tijd. Myanmar heeft haar bijnaam het ‘Gouden Land’ natuurlijk te danken vanwege aan haar duizenden pagodes en tempels. Culturele hoogtepunten als het sprookjesachtige Bagan, de oude koningssteden bij Mandalay en de vele gouden pagodes in het hele land zijn een must. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Myanmar.

Wij geven dit cijfer voor
  • Afwisselend land
  • Vriendelijke bevolking
  • Prachtige natuur
  • Betoverende pagodes
  • Veel avontuur
  • Strandmogelijkheden
  • Voor de meer ervaren reizigers
Lees meer blogs

Myanmar reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Myanmar

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Myanmar reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Myanmar

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder