Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

En de winnaars zijn…

Nieuwsbrief: 16-11-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

De winnaars van de reisverslagenwedstrijd 2018 zijn bekend!
Afgelopen maanden hebben wij al onze reizigers uitgenodigd om mee te doen met de jaarlijkse reisverslagenwedstrijd. We hebben weer ontzettend veel leuke inzendingen ontvangen! En de uitslag is inmiddels bekend.

De winnaars zijn…

Familie Van der Sluis – Bergmans (Thailand)

Met dit mooie filmpje van hun prachtige rondreis door Thailand hebben zij de hoofdprijs gewonnen; zij ontvangen 1 vliegticket retour in de vorm van een Travelnauts reischeque. Wij zijn benieuwd waar de volgende verre reis naar toe gaat!

Familie Van der Stoel – Timmermans (Zuid-Afrika en Mauritius)

Met dit geweldige reisverslag van hun mooie rondreis door Zuid-Afrika gecombineerd met een heerlijk verblijf op Mauritius winnen zij een compact camera. Dat worden vast nog veel meer mooie foto’s in de toekomst!

Indy Soemodihardjo (Sri Lanka en Malediven)

Met de leuke foto’s op Instagram van de geweldige vakantie naar Sri Lanka en Malediven heeft zij een Travelnauts Beach Cruiser fiets gewonnen! Veel plezier en fiets voorzichtig.

Maar dit was nog niet alles…

Omdat we zo veel leuke, bijzondere, vrolijke en mooie inzendingen hebben ontvangen, hebben we besloten alle inzenders te belonen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel hier op onze website. En doe alvast inspiratie op voor een volgende reis!

 

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.