Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Februari: Op avontuur met Travelnauts

Nieuwsbrief: 13-02-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Op avontuur in Sri Lanka

Het prachtige eiland Sri Lanka is een familiebestemming bij uitstek. Ontdek de exotische cultuur, het gevarieerde landschap en het wildlife en bezoek de theeplantages, een olifantenweeshuis en de beroemde grottempels. Ga op zoek naar wilde olifanten, luipaarden, buffels en apen tijdens een jeepsafari en geniet met de kinderen van de heerlijke stranden; het kan hier allemaal!
Bovendien is deze reis nu extra voordelig in de meivakantie (Nederland) en Paasvakantie (België).

Ontdekt het avontuur in Sri Lanka.

Spot the Big Five in Zuid-Afrika

Maak kennis met het mooie en diverse Zuid-Afrika, waarbij natuurgebieden worden afgewisseld met witte zandstranden en natuurlijk het Afrikaans dierenrijk. Voor uw kinderen zijn er speciale kidssafari’s met eigen rangers. Ontdek Zuid-Afrika met uw gezin op deze afwisselende en kindvriendelijke reis!

P.s.: zegt de gids tijdens de safari dat er een kameelperd langs rent denk dan niet dat hij een onontdekte diersoort heeft gespot… kameelperd betekent namelijk giraffe.

Bekijk al onze bijzondere famileireizen in Zuid-Afrika.

Vulkanen, Apen en bananen in Costa Rica

Een avontuurlijke familievakantie naar een prachtige locatie? Denk dan eens aan Costa Rica! Een bezoek aan een schildpaddenstrand, boottochtjes door de jungle, vulkanen beklimmen, op zoek naar apen, luiaards en merkwaardige vogels, lekker eten bij Caribische cafeetjes, slingeren door de boomtoppen van het regenwoud, prachtige nationale parken bezoeken en als afsluiter een paar dagen relaxen aan de Pacifische kust. Meer natuur, cultuur en vooral avontuur kunt u zich bijna niet wensen.

Verken nu alle familiereizen in Costa Rica!

Foto van de maand: Januari

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in januari was deze foto van de familie Kuijff. De foto is gemaakt tijdens hun rondreis door Tanzania en Zanzibar.

Wordt of kent u onze nieuwe collega?

Met ingang van deze zomer zoeken wij een gemotiveerde collega die het leuk vindt om (maatwerk)reizen samen te stellen en niet opziet tegen een drukke baan. U krijgt er een heel leuke en energieke werkomgeving voor terug in het centrum van Amsterdam.
Reageren kan t/m 28 februari t.a.v. Simone Jansen via info@travelnauts.nl