Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

In de zomer naar Amerika of Thailand

Nieuwsbrief: 14-04-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Bent u nog op zoek naar een leuke bestemming voor uw gezin deze zomer? Wat dacht u van Amerika of Thailand? Beide echte familie-bestemmingen; heel divers, goede voorzieningen, hotels met zwembad en aan leuke activiteiten natuurlijk geen gebrek. Kijkt u even mee, wij hebben een aantal mooie reizen voor u uitgezocht:

West-Amerika: De leukste highlights

Alle highlights van West-Amerika in één onvergetelijke vakantie? Dat kan tijdens deze vierweekse rondreis. U bezoekt de steden San Francisco, Las Vegas, San Diego en Los Angeles, de meest beroemde parken als Yosemite, de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley én een aantal minder bekende sights die ook een bezoek waard zijn. Wilt u liever drie weken weg? Uiteraard kan dat ook, we maken graag voor u een reis op maat.

Bekijk deze bijzondere reis.

Family fun in Thailand

Tijdens deze reis combineert u de miljoenenstad Bangkok met een bezoek aan het culturele en bijzondere Chiang Mai en de Gouden Driehoek. Daarna lekker relaxen en genieten aan een van de prachtige stranden. U verblijft in luxe hotels en verkent Thailand in een wat lager reistempo waardoor deze reis geschikt is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Tijd voor rust voor de kleinste kinderen, lekker zwemmen en genoeg activiteiten voor de wat oudere kinderen en tieners. Een familie-bestemming bij uitstek!

Bekijk deze bijzondere reis.

Reisspecialist Jolien in Florida

Reisspecialist Jolien bezocht eind maart Florida. In een week reisde ze door het zuidelijk deel van ‘The Sunshine State’ en bezocht onder andere Miami, de Florida Keys, de Everglades en pretpark walhalla Orlando. Ook stapte ze in een heus watervliegtuig en vloog ze naar het prachtige Dry Tortugas National Park. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan haar reisverslag.

Lees het volledige verslag.

Foto van de maand: Maart

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in maart was deze foto van de familie Van Wijngaarden in het westen van Amerika. Zij maakten een ‘rondreis om nooit meer te vergeten’. Het volledige reisverslag van deze reis leest u hier.