Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Maart: Travelnauts vakantieplannen

Nieuwsbrief: 08-03-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Ontdek veelzijdig Amerika

Wat dacht u van de ultieme roadtrip van San Francisco via Las Vegas en prachtige nationale parken zoals Yosemite en de Grand Canyon naar Los Angeles en de filmsterren in Hollywood? Of een heerlijke rondreis door Florida vol met leuke activiteiten voor de kinderen, zon, zee en strand! Of kiest u voor het noordoosten van Amerika met haar bijzondere steden en afwisselende natuur? Ook minder bezochte delen van Amerika blijven mooi; Yellowstone, de Deep South of Hawaii, het kan allemaal bij Travelnauts. Wij stellen uw reis helemaal af op de wensen van uw gezin. Ontdek Amerika met uw kinderen!

Bekijk onze bijzondere familiereizen door de Verenigde Staten.

Pura Vida in Costa Rica

Bent u op zoek naar een spannende familiebestemming waar uw gezin avontuur kan combineren met heerlijk relaxen aan de kust? Dan is Costa Rica iets voor u! Tijdens uw privérondreis maakt u boottochtjes door de jungle, beklimt u vulkanen en gaat u op zoek naar apen, luiaards en dolfijnen. Ook kunt u heerlijk eten bij Caribische cafeetjes, slingert u door de boomtoppen en sluit u de reis af met een paar dagen relaxen aan het strand. Het leven in Costa Rica is puur, of zoals de lokale bevolking het zelf zegt: Pura Vida!

Bekijk deze bijzondere reis door Costa Rica.

Thailand: het land van de glimlach

Thailand tovert een glimlach op uw gezicht. In dit zeer gastvrije land gaat u traditionele drijvende markten bezoeken, van de ene tempel naar de andere tempel fietsen, overnachten in een drijvend tentenkamp middenin de jungle en uw vakantie afsluiten op een parelwit strand. U overnacht in leuke familiehotels en kunt iedere dag genieten van de overheerlijke Thaise keuken. Voor de kinderen zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven. Wat dacht u van een fietstocht door Bangkok, raften over de kindvriendelijke Sok-rivier, duiken en snorkelen of dansen met exotische vlinders in een vlindertuin? Thailand heeft het allemaal! Glimlacht u al?

Bekijk deze bijzondere reis door Thailand.

Foto van de maand: Februari

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in februari was deze foto van de familie Buytaert. De foto is gemaakt in Hobbiton tijdens hun mooie rondreis door Nieuw-Zeeland. Hier is de film Lord of The Rings opgenomen. Er wordt hier niet meer gefilmd, maar je kan er wel een bezoek aan brengen en, zoals familie Buytaert, leuke foto’s maken!