Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

November: Op familieavontuur met Travelnauts

Nieuwsbrief: 09-11-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Bent u nog op zoek naar een leuke bestemming voor deze winter? Of al weer op zoek naar een geweldig avontuur voor volgende zomer? Wij verzorgen graag de droomreis voor uw gezin, met de ideale route bomvol leuke activiteiten en geweldige familiehotels. We hebben weer een aantal leuke tips!

Wildlife en heerlijk ontspannen in Costa Rica

Costa Rica is ‘hot’ dit jaar! Een perfecte bestemming om te genieten van natuur en heerlijke stranden. Bezoek bijvoorbeeld het beroemde Tortuguero, waar u schildpadden, apen, krokodillen, luiaards en nog meer lokaal ‘wildlife’ kunt spotten. Vervolgens reist u via indrukwekkende vulkanen en prachtige regenwouden naar de kust, waar u de reis kunt afsluiten met een paar dagen zon, zee en strand.

Bekijk onze familiereizen naar in Costa Rica.

West-Amerika: een geweldige roadtrip

Begin uw reis door Amerika in San Francisco, waar u over de Golden Gate Bridge kunt fietsen. Daarna door naar Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce Canyon en uiteraard de Grand Canyon. Ook doet u Las Vegas en Los Angeles aan. Een geweldige roadtrip waar de mooiste parken worden afgewisseld met indrukwekkende steden. Uiteraard kunnen wij ook een andere route voor uw gezin samenstellen. Al onze reizen worden namelijk op maat gemaakt en aan de hand van uw wensen uitgewerkt. Vraag nu naar de mogelijkheden.

Bekijk deze bijzondere familiereis of bekijk ons volledige aanbod in Amerika.

Beren, walvissen en de Rockies in Canada

Combineer alle highlights van West-Canada in deze geweldige rondreis van Calgary naar Vancouver. U rijdt langs prachtige meren en spectaculaire bergtoppen, slaapt met uw gezin als heuse cowboys op een ranch en wandelt over een gletsjer. Maar ook walvissen spotten, een berenexcursie en surflessen op Vancouver Island mag u niet missen. De reis is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Wij garanderen… u ziet niet alleen de higlights van West-Canada, maar nog nèt een beetje meer!

Bekijk ons volledige aanbod in Canada.

Lonely Planet: Top 10

Iedereen vindt lijstjes leuk. De Lonely Planet heeft een Top 10 uitgeroepen voor de beste vakantie-bestemmingen in 2019. Travelnauts kan met trots melden dan wij 5 van deze 10 bestemmingen als familiereis aanbieden. Wat dacht u van de groene parel Sri Lanka, de jungle van Panama, de schatten van Jordanië, rijstvelden in Indonesië of met haaien snorkelen in Belize? Belize staat nog niet op onze website, maar is wel mogelijk. Vraag nu een voorstel bij ons aan.

Bekijk ons volledige aanbod in familiereizen.

Foto van de maand: Oktober

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meeste likes en reacties in oktober was deze foto van de familie De Smedt-Paeshuys bij een bezoek aan Elephant Hills in Thailand. ”Elephant Hills was het absolute hoogtepunt. Zo mooi, avontuurlijk, een zeer charmant en gemotiveerd team! De tijd met de olifanten was pure magie voor onze jongens.”