Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Oktober: Tips voor deze winter en zomer 2019!

Nieuwsbrief: 07-10-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Bent u nog op zoek naar een leuke bestemming voor deze winter? Of al weer op zoek naar een geweldig avontuur voor volgende zomer? Wij verzorgen graag de droomreis voor uw gezin, met de ideale route bomvol leuke activiteiten en geweldige familiehotels. We hebben weer een aantal leuke tips!

Heerlijk ontspannen op een tropisch eiland in Thailand

Thailand is de perfecte bestemming voor de winter. Wat is er nu fijner dan in onze koude winter te genieten van zon, zee en witte zandstranden? Er is nog volop beschikbaarheid bij de vele strand resorts in Thailand. Vraag nu naar de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod in Thailand.

West-Canada: Indianen, cowboys en avontuur

Begin uw reis door Canada in de Rocky Mountains, waar u geniet van prachtige meren, besneeuwde bergtoppen en gletsjers. Daarna door naar Vancouver Island waar u walvissen, dolfijnen, orka’s en zelfs beren tegenkomt; absolute wildernis en een echt hoogtepunt voor het hele gezin. Canada is de laatste jaren zeer populair geworden en wordt ook voor zomer 2019 al volop geboekt. Wacht daarom niet te lang!

Bekijk deze bijzondere reis door Canada.

Salsa, oldtimers en witte stranden in Cuba

Altijd al in een oude oldtimer willen rijden? Of zelf een sigaar willen rollen? Salsa dansen met de vriendelijke Cubanen? Het kan in Cuba, met haar prachtige natuur, witte stranden en bijzondere cultuur. U maakt een leuke rondreis waarbij de afwisseling tussen cultuur en natuur evenwichtig is verdeeld en u verblijft in zowel kleinere, bijzondere hotels met zwembad als iets grotere accommodaties met meer faciliteiten. Ons advies: organiseer nu al uw zomervakantie naar Cuba, ook deze bestemming is erg populair.

Bekijk deze bijzondere reis op Cuba.

Foto van de maand: September

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

Deze foto is van familie Wijfjes die met Travelnauts een rondreis door Cambodja hebben gemaakt en ook met de fiets op pad zijn gegaan.