Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Prachtige vakanties voor uw gezin

Nieuwsbrief: 03-03-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

In de meivakantie met uw gezin een bijzondere reis maken naar de zon? Kies dan voor het prachtige Oman en profiteer nu van deze mooie aanbieding. Ook Amerika en Costa Rica zijn twee topbestemmingen en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Kijkt u vooral even mee!

Special: Oman in de meivakantie

Maak een ontdekkingstocht door de straten van Muscat, ga op zoek naar zeeschildpadden die hun eieren op het strand leggen, overnacht bij de nomaden in Wahibi Sands, ga per 4×4 ‘dune bashen’ in de zandduinen of maak een rit op de rug van een kameel, bezoek de geitenmarkt van Nizwa en dwaal over de traditionele soeks met hun mythische sfeer… En dan relaxen aan het strand in een van de meest luxe, kindvriendelijke resorts die Oman rijk is! Wie wil dat niet?

Bekijk deze bijzondere reis.

Een geweldige familiereis door West Amerika

Rode rotsen, diepe ravijnen, prachtige natuur en oude cowboy- en indianenverhalen afgewisseld met bezoekjes aan Disneyland en het altijd bruisende Las Vegas. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, de Grand Canyon en Bryce Canyon. Daarnaast bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas, San Diego en Los Angeles. Juist deze afwisseling en diversiteit maakt dit deel van de USA geschikt voor het hele gezin! De hotels beschikken bijna altijd over een zwembad; u kiest zelf uw reistempo dus een dagje extra relaxen bij het zwembad kan altijd! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk deze bijzondere reis.

Costa Rica: Vulkanen, Apen en Bananen

Costa Rica staat garant voor natuur, cultuur en vooral avontuur. Een bezoek aan een schildpaddenstrand, boottochtjes door de jungle, vulkanen beklimmen, op zoek naar apen, luiaards en merkwaardige vogels, slingeren door de boomtoppen van het regenwoud en prachtige nationale parken bezoeken: het kan allemaal! En geniet ook met de kinderen heerlijk aan het strand. U ziet in deze vakantie de mooiste en bekendste plekken van Costa Rica, zoals San José, Arenal, Tortuguero en Monte Verde, maar ook het onbekende en veelzijdige Sarapiquí!

Bekijk deze bijzondere reis.

Foto van de maand: Februari

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.
De foto met de meest likes en reacties in februari was deze foto van de familie Veigas – Dijkman. Zij bezochten afgelopen jaar Peru en staan hier bij het bijzondere Machu Picchu!

‘De vakantie was echt super! Alles goed gegaan, fantastische dingen en plekken gezien, geweldige ervaring’