Meivakantie reizen met de kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Travelnauts meivakantie populairste bestemmingen

De leukste meivakantie reizen met de kinderen!

Ook dit jaar is de meivakantie een populaire reisperiode, 2 volle weken om een bestemming naar keuze te verkennen. Deze weken vallen vaak wat voordeliger uit dan de zomervakantie en is op sommige bestemmingen aanzienlijk rustiger.

1. Thailand

Thailand staat al vele jaren bij Travelnauts op nummer 1 tijdens de meivakantie. Het land leent zich uitstekend voor een 2-weekse rondreis, met natuurlijk een ontspannen einde. Het reizen door dit prachtige land geeft een ideale balans tussen cultuur, natuur en strand.

De reis Bangkok, River Kwai, wilde dieren en strand is een perfect gebalanceerde 2-weekse rondreis. Of bekijk al onze reizen naar Thailand.

2. West-Amerika per camper

Per camper reizen is dit jaar ongekend populair, de zomer leent zich uiteraard uitstekend hiervoor, maar vaak is de meivakantie ook helemaal niet verkeerd. De omgeving San Francisco en Los Angeles is wat rustiger, daarnaast ziet u het in zijn puurste vorm. Er kan hier en daar nog wat sneeuw liggen wat nog meer variatie geeft aan de reis. Langzaam gaan de campsites open en bent u één van de eerste die hier gebruik van maakt. Uiteraard adviseert Travelnauts u door middel van een leuke routesuggestie.

Ook nieuwsgierig hoe een 2-weekse kamperrondreis eruit ziet neem snel een kijkje bij: Amerika per Camper. Of bekijk al onze reizen naar Amerika.

3. Florida

De korte rijafstanden in Florida, maakt een rondreis hier ideaal voor de meivakantie. In twee weken ziet u het beste wat Florida te bieden heeft, het bruisende strand van Miami South Beach, de Caribische sferen van de Key’s, de spannende Everglades en natuurlijk pretparkvertier in Orlando. Uiteraard is rondreizen geen must in Florida, u kunt ook heerlijk ontspannen in uw eigen villa in Orlando.

Rondreizen door Florida doet u tijdens de reis Mickey, dolfijnen, avontuur en idyllische stranden of ontspannen in uw eigen villa. Of bekijk al onze reizen naar Amerika.

4. New York

New York is een geliefde bestemming in deze periode, Central Park staat in bloei, het weer wordt langzaam warm en de zomerkleding hangt in alle warenhuizen. Leuk weetje voor u is dat regelmatige voordelige tickets beschikbaar zijn naar New York.

Roept de Big Apple u? Neem snel een kijkje op onze Citytrip New York. Of bekijk al onze reizen naar Amerika.

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.