Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Spectaculaire plekken om oud & nieuw te vieren!

Vier eens oud en nieuw in het buitenland! Wereldwijd zijn er een aantal steden waar oudjaarsavond uitbundig en spectaculair wordt gevierd. Zo begint u het jaar extra speciaal! Bekijk hier een greep uit de leukste steden om oud & nieuw te vieren.

New York

Wanneer we denken aan oud & nieuw in New York, denken we uiteraard aan de beroemde ‘Ball Drop’ op Times Square! Verschillende artiesten treden op om u te vermaken tot middernacht. Elk jaar komen ongeveer een half miljoen mensen naar de stad om de traditionele ‘Ball Drop’ te aanschouwen. De sfeer is er fantastisch en de ‘Ball Drop’ is tevens het startsein van een spectaculaire vuurwerkshow, fantastisch om een keer mee te maken!

Sydney

De bijzondere vuurwerkshow in Sydney, u heeft het vast al een keer voorbij zien komen op de televisie. Sydney heeft de grootste vuurwerkshow ter wereld en is de stad waar het nieuwe jaar als allereerste wordt ingeluid. De typerende Harbour Bridge is dé place to be in Sydney, waar het vuurwerk wordt afgestoken. Dit is ook het middelpunt van alle feesten en er wordt de hele avond voor entertainment gezorgd.

IJsland

Hoe fantastisch zou het zijn om in plaats van vuurwerk het noorderlicht te zien met oud & nieuw? Het is een ervaring die voor veel mensen hoog op de bucketlist staat en de feestdagen zijn een van de beste dagen in het jaar om het te aanschouwen. Het noorderlicht kan op dat moment worden waargenomen in het hele land, maar zijn het meest zichtbaar in gebieden waar lichtvervuiling minimaal is. Leuk is ook om met oudjaarsavond naar Reykjavik te gaan, waar veel vuurwerk wordt afgestoken.

Las Vegas

Zoals we gewend zijn van Las Vegas, brengt de stad oudjaarsavond op een heel nieuw level. Niets is te gek en niets is te groot. De strip gaat aan het einde de middag al dicht voor verkeer en vanaf dat moment is het feest in de stad. Wanneer het moment daar is kunt u midden op de strip gaan staan en genieten van al het vuurwerk dat wordt afgestoken door de grote hotels en casino’s. Een ervaring om niet meer te vergeten!

Bekijk al onze familiereizen!