Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 5: Sinterklaas reis cadeautjes

Morgen is het dan zover, dan brengt Sinterklaas alle cadeautjes rond! Is jou verlanglijstje al helemaal klaar? Travelnauts heeft nog een paar leuke cadeautjes die goed gebruikt kunnen worden tijdens de vakantie.

1. Reisdagboek

Er gaat natuurlijk niets boven een vakantieverslag bijhouden en hoe kan dat beter dan in je eigen reisdagboek! Schrijf op jou manier hoe de reis is en plak, knip en teken dingen na.

2. Reisspel

Er zijn zo veel leuke spellen, dat je er altijd wel een paar mee wil nemen op vakantie. De dozen zijn natuurlijk veel te groot om mee te nemen in de koffer, daarom zijn er speciale reisspellen gemaakt. Klein genoeg om mee te nemen in je koffer, dus vergeet niet je favoriete reisspel zoals Pack Your Bags, Catan en nog veel meer.

3. Kraswereldkaart/ inkleur wereldkaart

Hoe hou je bij waar je allemaal ben geweest op reis? Dit kan perfect met je eigen kraswereldkaart of natuurlijk inkleur wereldkaart. Jij kan zo goed bijhouden waar je allemaal bent geweest en wat je natuurlijk allemaal nog moet zien.

4. Kinderatlas

Waar je ook naartoe gaat op vakantie, er is altijd zo veel te zien en te doen. De kinderatlas is daarom speciaal voor jou gemaakt om bij te houden hoe jullie reizen.

5. Polaroid Camera

De beste herinnering aan een reis onthou je met een foto, maar een foto maken en thuis pas printen kan soms wat langer duren. Wat is er nu leuker dan een foto maken en direct printen? Dit kan met je eigen Polaroid Camera, je maakt een foto en deze wordt direct geprint.

Ook samen met de kinderen een bijzonder familiereis op maat maken? Bekijk hier ons volledige aanbod.