Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Bijzondere familie rondreizen

Nieuwsbrief: 30-12-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Het is al weer bijna 2019! Heeft u de vakantieplannen voor uw gezin al rond? Kijkt u even mee; we hebben weer een aantal leuke suggesties uit al onze bestemmingen voor u geselecteerd! Wij verzorgen graag de droomreis voor uw gezin, met de ideale route bomvol leuke activiteiten en geweldige familiehotels.

Puur natuur in Costa Rica

Een avontuurlijke rondreis door de prachtige regenwouden van Costa Rica… wie droomt daar nou niet van? Samen met uw gezin reist u per boot door de mangroves van Tortuguero, hier gaat u op zoek naar schildpadden. Vervolgens bewondert u vulkanen, nevelwouden en vele bijzondere dieren zoals groene kikkers, papegaaien, luiaarden. In het beroemde Corcovado National Park is het zelfs mogelijk om tapirs en jaguars te zien. Om vervolgens lekker te relaxen met de kinderen op het strand. Een fantastische rondreis voor het hele gezin!

Bekijk ons kindvriendelijke reisaanbod.

Kenia: De Big 5 en Masai stammen

Onze reisspecialisten Ilona en Jori waren onlangs in Kenia. “Wat een spectaculair land!” vertelden ze enthousiast bij terugkomst. “Vanuit het vliegtuig stapt u zo de film ’The Lion King’ in. Met uw gids gaat u op safari, op zoek naar leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en natuurlijk Pumba! Bovendien komt u verschillende Masai-stammen tegen en u steekt ook even de evenaar over. En daarna kunt u in Mombasa lekker genieten aan het strand. Wij vonden Kenia echt geweldig!”. Ook op safari naar Kenia? Neem dan nu contact met ons op.

Bekijk onze familiereizen naar Kenia.

De mooiste plekjes van West-Maleisië

Of u nu een ervaren wereldreiziger bent of voor de eerste keer naar een ver land op vakantie gaat; Maleisië is een uitstekende gezinsbestemming. U start de rondreis in het levendige Kuala Lumpur, daarna reist u naar Taman Negara, waar uw gezin volop mogelijkheden heeft om de ongerepte jungle te verkennen. In de Cameron Highlands vindt u uitgestrekte theeplantages en via een aantal minder bekende plekjes reist u naar de oostkust. Hier eindigt de reis op een prachtig eiland voor de kust, waar uw kinderen heerlijk kunnen snorkelen. Neem contact met ons op voor een advies op maat voor uw gezin.

Bekijk onze familiereizen naar Maleisië.

Foto van de maand: November

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.
De foto met de meest likes en reacties in november was deze foto van de familie Nieuwlaats. De foto is gemaakt tijdens hun rondreis door Zuid-Afrika. Lees hier het volledige verslag van hun bijzondere reis.