Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Juli: Namibië, boomhutten in Zuid-Afrika en vliegen over San Francisco

Nieuwsbrief: 08-07-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Heeft u uw koffers al gepakt voor de zomervakantie? Veel gezinnen gaan komende periode met ons op reis, naar de meest uiteenlopende bestemmingen, van Australië tot Zanzibar. We wensen iedereen namens alle collega’s van Travelnauts een onvergetelijke vakantie toe!
Uiteraard blijven we u wel informeren over bijzondere bestemmingen, hotels en activiteiten. Om alvast over na te denken voor een volgende vakantie…

Naar Namibië in zomer 2019?!

Heeft u plannen om in de zomer van 2019 naar Namibië te gaan? Of wilt u naar Afrika, maar bent u nog niet uit de bestemming? Kies dan voor dit unieke land met z’n fabelachtige landschappen en rijke wildleven. Wilt u zeker zijn van een prachtige reis met verblijf in mooie, kindvriendelijke accommodaties of een avontuurlijke reis met een 4×4 auto met daktent? Wacht dan niet te lang; Namibië is enorm populair en de beschikbaarheid is beperkt. Wij maken graag een mooi reisvoorstel voor 2019 op basis van uw wensen.

Bekijk deze bijzondere reis door Namibië.

Zuid-Afrika: Pezulu Tree House Game Lodge

Vlakbij het Kruger National Park ligt deze kleine exclusieve game lodge. De lodge heeft prachtige unieke boomhutten – tot wel 8 meter hoog – met rieten daken en een adembenemend uitzicht. Vanaf het houten dek kijkt u zo op de drinkplaats waar de wilde dieren komen. Verken het park met een open-wagen safari, een ‘bush walk’ met een ervaren gids of met een Microlight-vlucht vanuit de lucht! Speciaal voor de kinderen is er een leuke en leerzame Junior Ranger Course en uiteraard een heerlijk zwembad.

Bekijk onze reis door Zuid-Afrika.

Vliegen over San Francisco

Bij een reis naar West-Amerika wordt San Francisco vaak bezocht; een heerlijke stad, gebouwd op de heuvels en met een haast Europese sfeer. Ontdek de hele San Francisco Bay Area nu vanuit de lucht met een watervliegtuig! We hebben een aantal prachtige tours voor u geselecteerd, waarbij de vlucht tijdens zonsondergang extra bijzonder is. U ziet alle hoogtepunten, in prachtige oranje en rode tinten en geniet van een glaasje (kinder-)champagne na afloop. Een geweldige ervaring!

Bekijk onze reis door Amerika.

Foto van de maand: Juni

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in juni was deze foto van onze collega’s Jolien en Ingrid. De foto is gemaakt tijdens hun reis door Zuid-Afrika. Zij bezochten de regio Johannesburg en Krugerpark, om u uit eigen ervaring optimaal te kunnen adviseren.